Banh hoi jsou vietnamké nudle, skládá se z rýží tkané do složitý svazků a často podávané s nakrájenou jarní cibulkou a česnekem v oleji, působí jako příloha k masu.
Skleněné nudle z hrachu a z fazolí Mung. Nudle jsou velmi tenké a dlouhé. V menším množství obsahují vitamín B6, vitamín E, niacin, kyselinu pantotenovou a kyselinu...
Miliony lidí na celém světě milují polévku Pho. Intenzivní chuť hovězího masa a jedinečná vůně způsobí, že se budete cítit jako na večeři ve vietnamské restauraci.
Rýžové široké nudle jsou vyrobeny z rýžové mouky a vody. Tyto tyčinky s kruhovým průřezem mají dlouhou historii nejenom v Číně, ale po celé jihovýchodní Asii.
Rýžové široké nudle jsou vyrobeny z rýžové mouky a vody. Tyto tyčinky s kruhovým průřezem mají dlouhou historii nejenom v Číně, ale po celé jihovýchodní Asii.
Rýžové nudle jsou vyrobeny z rýžové mouky a vody. Tyto tyčinky s kruhovým průřezem mají dlouhou historii nejenom v Číně, ale po celé jihovýchodní Asii.