Sojová omáčka houbová Pantai - Je určena ke kořenění masových, rybích i zeleninových pokrmů, připravují se z ní marinády.
Chilli omáčka
Ústřicová omáčka
Omáčka ústřicová
Hoisin omáčka je aromatická omáčka vhodná pro přípravu masa.
Pad Thai omáčka - Skvělá sladkokyselá omáčka Pad Thai vhodná do každé kuchyně.
Ústřicová omáčka je tekutý kořenící přípravek hnědé barvy s výraznnou vůní.
Chilli omáčka pálivá Pantai - Chilli omáčka je jemně provoněná česnekem a dodá říz každému jídlu.
Krevetová omáčka - Používá se hlavně jako přísada k ochucení pokrmů z masa, ryb a také k jarním závitkum nebo jako samostatná omáčka k rýžovým nudlím.
Tato pasta je vynikající přísada pro všechny Asijká jídla, např. smažená rýže s krevetovou pastou. Krevetová pasta je v každodenním Asijské jídle.
Kombinace česneku a zázvoru v pikantní omáčce Používá se v závěru pečení, grilování, nebo k dochucení již hotových jídel, či příloh. Je vhodná pro grilované maso, jarní závitky...